Brio Sense barnevogn l tilbud l forhandler l test


Denne artikel vil handle Brio Sense barnevogn. Venter du et barn og er i tvivl om du skal vælge en Brio Sense barnevogn, så læs med her.

Denne artikel vil indeholde en samlet guide, der sætter dig i stand til at træffe en vurdering af om Brio Sense barnevognen er det oplagte valg i forhold til køb af barnevogn.


Beskrivelse af Brio Sense barnevogn
Brio Sense barnevognen er en nyhed i sin klassiske form. Med 98 cm er barnevognen den længste på det aktuelle marked. Brio Sense barnevognen indeholder blødt bomuldsfor, en behagelig madras og en kaleche med ventilationsåbning og optimal solbeskyttelse (UPF 50+) gør barnevognskassen til en sand drøm. En god lift og fin pusletaske medfølger. Vognen og kassen kan klappes sammen med et enkelt greb. Brio Sense barnevognen har 3M-reflekser for optimal synlighed i mørket og sidst men ikke mindst – en rigtigt stor varekurv.

Test af Brio Sense barnevogn
Ved indkøb af en Brio Sense barnevogn bør sikkerheden være helt i top. Vi har derfor kigget nærmere på Forbrugerlaboratoriets test af Brio Sense barnevognen. Barnevognen er testet og bedømt efter metoder og krav i den europæiske sikkerhedsstandard for barnevogne (EN 1888:2003) og er klassificeret som tilhørende den bedste gruppe, nemlig A, hvor det er testet, at Brio Sense barnevognen overholder alle krav og standarder i forhold til sikkerhed.

Brio Sense barnevogn på tilbud
Brio Sense barnevogn forhandles i skrivende stund til kr. 5.999,- hos ønskebørn. Det er inklusiv lift og pusletaske. Der er således ingen tvivl om, at prisen på en Brio Sense barnevogn er særdeles konkurrencedygtig i forhold til andre dyre modeller på markedet. Hos ønskebørn, som er en af de få forhandlere, er der ofte tilbud i juli måned, hvor du med fordel kan forsøge at købe en Brio Sense barnevogn til reduceret pris.

Tag ud i butikken, prøv Brio Sense barnevognen. Der er ingen tvivl om, at denne blog klart anbefaler en Brio Sense barnevogn. Den er funktionel, sikker, stabil, smuk i designet, markedets længste med et liggemål på 98 cm og har flere farvemodeller at vælge imellem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar